przede wszystkim metal symfoniczny i rock gotycki ale zdarza sie ze poslucham death metalu , zwyklego rocka a i po malu przekonuje sie do dark electro
Gość
no no dark electro ^^
A ja jak zwykle wyskoczę jak diabeł z pudełka ze swoją dziką miłością do folk, viking, pirat, pagan metalu i takiegoż samego rocka. Miałam okres słuchania gotyckiego i symfonicznego rocku i metalu, ale jakoś tak minął.
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Bierze mnie teraz na coś w stylu 'gotyckiego techniwa', jak to określam, apf, i wróciłam do punk rocka czy chociażby starego dobrego Dżemu :3
Fanatyczka XIII. Století
O, Dżem też lubię
Kto Dżemu nie lubi. ;D
Przeklęty
A ja w tym momencie porzuciłam wszelkie gatunki i słucham, co mi tylko wpadnie w łapy i się spodoba.
Gość
Przez (No w sumie dzięki ) Marie Johannie zaczęłam słuchać Trumny i kilku podobnych zespołów ^^
Wciągające ^^
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Wracam do j-rocka, ściągam póki wolno O_o
Ja przepadam za mrocznymi klimatami, czasem jakiś Behmoth, potem Hunter, potem Radogost, czasem coś celtyckiego i oczywiście skrzypce elektryczne, które uwodzą swym brzmieniem. Swego czasu byłem zagorzałym fanem SOAD'u. Teraz słucham to co wpadnie mi w ucho. czasem godzinami mogę słuchać jednej i tej samej piosenki leżąc na łóżku i jedząc ciastka.
Dobrze, że nie czekoladę, bo po niej głupiejesz
Muzyka? Mrok, mrok i jeszcze raz doom.
Molestuję YouTuba (póki ACTA nie zabrania) wszystko co w nazwie zawiera Black/Death/Depressive/Suicidal Metal
Niech Cię Mrok pochłonie. Wszystko co mroczne, tajemnicze i złe jest dobre. Muzyka taka pomaga mi się odprężyć oraz wspomaga moje komórki do myślenia dzięki temu mam wene
Owszem, potwierdzam. Pragnę również zauważyć drogi Dejwie (nie mogę się przyzwyczaić do Xaviera), że sformułowanie "Niech cię mrok pochłonie" ma, w stosunku do mnie, pozytywne odniesienie, więc popracuj nad obelgami, typu: "ale masz białe spodnie" dzisiaj było biało, oj było... jest ci jeszcze zimno po tym tarzaniu w śniegu? A, mam te zdjęcia. Wejdź na gg to ci je prześlę. Uwaga mili mroczni, będą nowe avatary
Oj będą
Było zimno i mokro.
Ale powoli przechodzi
Mina napisał:
Kto Dżemu nie lubi. ;D
Ja nie lubię
Wolę black, pagan, power metal, czasami też heavy metal, czy metal symfoniczny oraz różne mieszanki tychże gatunków. Zdarza mi się też słuchać dark electro. W sumie jeśli coś mi się spodoba to nie ma siły, która by mnie powstrzymała przed słuchaniem