Wymienie nazwy zespołów od 1 miejsca do 6 :
1.SLIPKNOT ci kolesie mają pompe mam ich wszystkie piosenki na telefonie
2.Drovling pool ale zatko
2.KORN mam tylko 1 piosenke na telefonie XD
4SLAYER
5.cookiebreed na youtube linki:
http://www.youtube.com/watch?v=uiw847JK … plpp_video
http://www.youtube.com/watch?v=UbfawAJi … CDCB56A507
naprawde mocne brzmienie sam lubie drzec morde XD ale nie umiem growlowac a bardzo bym chciał
6.children of bodom
Ostatnio edytowany przez POSTAL (2012-05-01 15:35:00)
Z gatónków to rock gotycki, rock, rap.
Słucham zazwyczaj polskiej muzyki.
Closterkeller
Artrosis
Eldo
Jula
Enya
Ostatnio edytowany przez Alice409 (2012-05-04 14:14:26)
Potępiony
Closterkeller uwielbiam. Ostatnio w kółeczko słucham.
Poza tém słucham naprawdę wszystkiego. Interesuję się w szzczególności muzyką Wschodniéj Europy. Z polskiech odsłucham jeszcze czasami Łzy, Hey (ubóstwiam to!). Ale wiecznie jestem jednak wierny grupie SLOT i jéj wokalistce.
Henryku, jeżeli klimaty folkowe Ci odpowiadają, to polecam szczerze Стары Ольса (Stary Olsa)- zacna muzyka z Białorusi, inspirowana muzyka średniowiecza i renesansu.
Ja nieodmiennie będę wszystkim polecać Eluveitie. I metal i folk. To co najlepsze. ;D I polski Percival Schuttenbach i nowo odkryta przeze mnie Vecordię.
Percival Schuttenbach jest niesamowity. A "Satanismus" i jego fragment "A kiedy przyjdzie tutaj Jezus/pokażemy mu tabliczkę/z kierunkiem na wieliczkę" wyjątkowo często chodzi mi po głowie. ;D
Ja polecam Black Veli Brides. Jeżeli chcecie zobaczyć czy pasuje wam ten typ muzyki to najpierw zobaczcie ich piosenkę "Knives and Pen".
Jak wam się podobało to powiem wam że ten wokalista niedawno zcioł sobie tą super grzywkę I głos mu się zmienił, ale nie jest tak źle.
Ostatnio edytowany przez akina (2012-05-05 09:46:20)
Człek niczym biblijny Samson- tamtemu po ścięciu włosów zaniknęła tężyzna fizyczna, a tu po stracie grzywki nastąpiła utrata naturalnego głosu. Łomatko, to co to będzie, jeżeli ja zetnę moją... xD
Potępiony
Thera Santoryn napisał:
NiikeAnwisana napisał:
ja jak byłam mała to słuchałam muzyki z disney'a. Potem przeszłam na pop, a teraz słucham rock'a i metalu.Ostatnio polubiłam mansona i jestem fanką nirvany
Nie jestem pewna, ale czy muzyka z Disney'a i pop to nie to...samo?
Nie.
Są różnice.
Co prawda dopiero poznaję ten zespół, ale muszę przyznać, że grają bardzo klimatycznie. Tak jak to lubię.
Potępiony
Nom.
Lindsey Stirling - Crystallize
Gość
słusznie mają klimatyczą muzykę
ciekawie grają cradle of filith lubie też dark sanctuary i mam bzika na ich punkcie:)
Gość
Witam, jestem nowa. Ja uwielbiam Rock gotycki, Rock, Metal, Black Metal, Death Metal, Metal Symfoniczny, Thrash Metal, Tradycyjny Heavy Metal i to chyba tyle.