Kusiciel
Co bym w sobie zmieniła... hm... z charakteru to chyba to, żebym nie była taka uparta... a z wyglądu to żebym była szczuplejsza i żebym nie miała mojej "jaśnie pani" opadającej brwi
Z charakteru: hmmm... nie wiem. Na pewno coś jest, ale muszę się zastanowić
Z wyglądu: Chciałabym być szczuplejsza
Fanatyczka XIII. Století
Chciałabym pozbyć się prokrastnacji, ale nawet to odkładam na później... ____^____'' Poza tym ostatnio zrobiłam się zgorzkniała, wredna i złosliwa, mimo, że nie chcę taka być, to tak sie zachowuję, no w dodatku jestem często chamska dla ludzi i nawet sobie nie zdaję sprawy, że coś co powiedziałam mogło kogoś urazić...
Przeklęty
Ja mam odwrotnie Johano, zazwyczaj za bardzo się przejmuję tym, co do kogoś mówię. Uwierz, lepiej być chamską niż zadręczać się, czy czasem kogoś nie obraziłam.
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Marie_JohanaXIII napisał:
Chciałabym pozbyć się prokrastnacji [...]
Przeczytalam "KASTRACJI" O_______o
Prokrastynacja to chyba choroba cywilizacyjna;P Oj,też muszę nad tym popracować...
To znaczy? Strach przed ludźmi lub coś w tym rodzaju?
Prokrastynacja to z psychologii jest.Odkładanie rzeczy,które powinno się zrobić na rzecz czegoś mniej ważnego.Jak na przykład ja,nie uczę się na przedsiębiorczość (a potem ledwo zdaję) bo wolę chociażby siedzieć przy garach.
... albo na forum?
Na przykład:)
No to jesteś zdrowa jeśli interesuje Cię perkusja i to jest twoja pasja to skup się na tym. Reszta jest nieważna
hej, nie zapominajmy, że moja ciocia musi z czegoś wyżyć aby po mnie swoim Lamborghini w przyszłości przyjeżdżać ! Ucz się lepiej