Gość
No, ale za to jaka gitare zes prawie upolowal... Szok...
Gitara elektryczna i akustyczna, perkusja, flet poprzeczny... A partie operowe (najchetniej Straszny Dwor) jak mam ambicje kogos poirytowac, chociaz rejestr glosu mam podobny do Jacka Blacka... Ale oprocz glosu i fletu wsio jest w stadium raczkowania...
Gość
Razem z Twoim mozgiem
Gość
A mowisz to dlatego ze porownujesz ze swoim, lata swietlne w tyle za moim...?
Gość
To nie bylo porownanie :d
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
A ja nie umiem na niczym grać...
Gość
A chcesz sie nauczyc...?
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Czy ja wiem, za duże beztalencie ze mnie, nie dałabym rady
Przeklęty
Ja kiedyś chciałam umieć grać na gitarze, ale szkoda mi paznokci o.o
Gość
No tak, paznokcie wazna rzecz...
Diva, dopoki nie sprobujesz, to sie nie przekonasz...
Ja się uczę grać na gitarze ale ze względu na małą ilość wolnego czasu...średnio mi to idzie ..i zniechęca mnie stan mojej gitary...a na nową mnie nie stać...
...Moja gra ogranicza się do trzech piosenek na gitarze, których nauczył mnie kolego w wakacje. Ale zwsze chciałam grać na perkusji. Tak tłuc w te talerze z całej siły...
No, w sumie na perkusji można nauczyć się grać samemu, o ile ma się wyczucie rytmu i połączenie wszystkich kończyn z mózgiem.
A tam, paznokci szkoda na gitarę, potem jest się dumnym z tych twardych jak stal opuszków palców xd
Gość
Zwlaszcza po nowych strunach... Arwen przestrunowana, i tnie mnie jak zyletka... Ale nic to, muzyka trwac musi... XD
Gość
Jesli chcesz cos zrobic to pociete palce w niczym nie przeszkadzaja
Gość
Tak jest... "Niech drza gitary struny, niech wiatr grzywacze piesci, niech znow poplyna tony morskich opowiesci..."