Przeklęty
Śniło mi się, że uprawiam seks z kolegą ze szkoły ._.
Mam nadzieję ze to nie jest kolejny proroczy sen (podoba mi się, no ale bez przesadyzmu XD) o.O
Fanatyczka XIII. Století
Ostatnio jak próbowałam obudzić Grava, on wymamrotał do mnie przez sen: "Jak się nie będziesz masturbować w krypcie to tak" xD A innym razem coś mamrotał o wodzie do picia z płynem do kąpieli xD
mi dzisiaj się śniła szkoła i dżungla. najpierw byłam w szkole i zgubiłam skórzaną rękawiczke a póżniej na zmiane z 3 innymi osobami na lekcji musiałam sprzątać sale a pani od histori w sali od biologi kazała zawołać kolerzanke a później znalazłam się w dżungli i strzelałam do jakiegoś człowieka oszczepem a później rozmawiałam z pradawnym ludem o ich sztuczkach iluzjonistycznych a po tym jak szłam na wzgórze to skały zaczeły spadać i zaczeły się układać jak tetris wokół jakiejś miejscowej i wtedy się obudziłam. oprócz tego czasami śnią mi się miejsca z mojej okolicy ale układ jest troche inny tylko za każdym razem wyglądają tak samo. najczęściej śni mi się że dinozaury mnie zjadają albo grają mną w tenisa i latam nad puszczą amazońską, w której rozną palmy. Pamiętam jeszcze tylko 1. moja miejscowość zima oblodzony chodnik ide wzdłuż ulicy głownej spotykam psa kolegi i zaczynam za nim iść na kolanach koo mojego domu zniknął ale kiedy spojrzałam na dom szyba była wybita a pies stał na środku pokoju pijąc herbatę z miną angielskiej starszej pani, zawołałam go i wyskoczył i dołączył do nas inny mały pies. postanowiła iść do kolerzanki ale na zakrecie do jej domu zatrzymałam się i wstąpiłam do sklepu mięsnego, w którym mieszkał mój inny kolega a ten kolega od psa był u niego wtem usłyszałam głos babci kolegi mieszkającego w sklepie czy zrobił Kamilowi herbate w tym momencie przeniosłam się do ekspresu Hogwart opanowanego przez złego ucha, który chciał wszystkich zabić nie pamiętam co się dział ale w następnej chwili byłam w szkole i widziałam pociąg przez okno duch uniósł się pod niebo i zaczął się szatańsko śmiać a później zjawił się w szkole i walnął głową w ściane i wtedy się obudziłam. Wczoraj zato śniło mi się że jestem w 1 pomieszczeniu z użytkownikami tego forum ( choć niewiem skąd to widziałam) a ja chodziłam po fecebooku i oglądałam teledyski Alice Coopera. Więcej nie pamiętam bo żadko zapamiętuje sny. Chwała temu komu chciało się to czytać
Mój sen był dość...dziwny.
Przechadzałam się parkiem i nagle mijałam się z nieznajomą kobietą.
W ułamku sekundy znalazłam się koło niej i pozbawiłam ją głowy, odrywając rękoma, jakby to była najzwyczajniejsza rzecz na świecie.
Po tym incydencie poszłam dalej, jak gdyby nigdy nic.
Boże - jaki miałem piekny sen -
snił mi sie swiat bez katolików -
rozkwitajacy wiosną i tysiącem idei
szkoda , ze to tylko sen
Anna napisał:
Mój sen był dość...dziwny.
Przechadzałam się parkiem i nagle mijałam się z nieznajomą kobietą.
W ułamku sekundy znalazłam się koło niej i pozbawiłam ją głowy, odrywając rękoma, jakby to była najzwyczajniejsza rzecz na świecie.
Po tym incydencie poszłam dalej, jak gdyby nigdy nic.
Przechodząc obok Anny, w Jej snach - trzeba byc bardzo ostrożnym
Przechodząc obok kobiety zawsze trzeba uwazac, bo mozna stracic glowe
Ostatnimi czasy pamiętam wiele swoich snów. Jeden był przyjemny, reszta była o tym jak tracę wszystkie osoby, które kocham. Czuję się trochę, jakbym znów była dzieckiem, bo w tedy właśnie głównie to mi się śniło.
Fanatyczka XIII. Století
Niedawno śniło mi się, że ktoś rozjebał szafę, a z dziury w szafie wyszedł rak, i ktoś kto rozjebał tę szafę stwierdził, że żeby kogoś ukarać upierdoli temu rakowi szczypce i to zrobił. Koniec snu, kurtyna. "Bezsęsu" xD
Fanatyczka XIII. Století
Rzadko ostatnio zapamiętuję swoje sny, ale wczorajszy sen zapamiętałam i totalnie mnie rozwalił. Śniło mi się, że w jakimś sklepie meblowym ludzie obrabiają plastiki (WTF, czy mi się zawsze musi śnić robota?), i w tymże sklepie ja siedziałam kilka dni i byłam naga, i zaczęły mi bardzo szybko rosnąć długie i gęste włosy łonowe niczym u wielbiciela metalu te na głowie A po ścięciu w sekundę odrastały. Przyjechała ekipa z archiwum X i okazało się, że jak spałam, to kosmici przylecieli i posmarowali mnie jakąś maścią z takim działaniem, nie wiadomo po kiego, ale chuj, z archiwum X miało ich znaleźć xD
Do tego miałam perwersyjny sen, w którym oglądałam nieistniejący teledysk do nieistniejącej erotycznej piosenki "Milování" [Kochanie się] Bratrstvo Luny, ale nic więcej nie powiem, niech to będzie moją tajemnicą
Fanatyczka XIII. Století
Ostatnio albo nie pamiętam swoich snów, albo śni mi się robota, konkretnie że coś robię kompletnie bez sensu w robocie, mam mnóstwo awarii, zatrzymań i kompletnie nie ogarniam mojej linii produkcyjnej, zamawiam z magazynu nie to co powinnam, wszystko się wali i w ogóle masakra.
Ale jeden sen jaki pamiętam, to było, że widziałam napis na murze: "Nie kradnij jeśli nie masz komu" xD
Śniło mi się też ostatnio, że piłam wódeczkę z miętą i cytrynką :3
JM, a mi się sniło ostanio CP a właściwie nie CP, tylko jakaś kopia, w międzyczasie oczekiwania na kolejne. Widziałem we śnie Bolków, kupę "czarnuchów" itd. We śnie kupiłem smażoną rybę na straganie z żarciem, ale nie mogłem jej zjeść, bo składała się z samych ości
Potem wywaliłem ją w kościele do pojemnika z wodą święconą
Fanatyczka XIII. Století
Varukovy, mnie też ostatnio śniło się CP xD
Fanatyczka XIII. Století
Szczyt porąbanego snu xD Śniło mi się, że jestem w robocie i paletyzuję (dla niezorientowanych: układam gotowy produkt na paletę). Nie byłoby to nic dziwnego, bo zazwyczaj to właśnie robię w robocie, gdyby nie to, że układałam skrzynki z różnymi owocami, owoce zrywałam zza okna (bo gałęzie wchodziły za okno), a skrzynki wzięłam czort wi skąd, i zastanawiałam się złośliwie, jak operator, którego nie było parę godzin, odeśle te palety do magazynu xD
Sny... Kim bez nich bylibyśmy? Mnie przeraża jedno, mam skłonności do proroczych snów. Jednej nocy mi się coś śni, a za jakiś czas widzę to w rzeczywistości. Na początku czyli gdzieś 3 lata temu nie wierzyłam, że jest to możliwe, ale zaczęłam zapisywać te sny. Najlepsze to, że one były prawdziwe. Widziałam dokładnie to co w snach. Czy jestem normalna? Takie pytania zadawałam sobie codziennie. Wszystko zaczęło się od momentu,gdy po raz pierwszy ujrzałam ducha. To był ułamek sekundy i do tej pory nie wiem dlaczego to coś wybrało mnie. Przepraszam za trochę odejście od tematu. Może ktoś pomoże mi i wyjaśni czy to możliwe?
Fanatyczka XIII. Století
Też miewałam sny prorocze, trudno mi się ustosunkować czy to były przypadki czy zamierzony efekt działania nadnaturalnych sił (co do których istnienia i działania nie jestem przekonana).
Ostatnio w zasadzie nie pamiętam swoich snów, pamiętam tyle że zwykle są to jakieś bezsensy albo coś o robocie (np. że przez całą zmianę nie udało mi się wstrzelić w system mycia instalacji, który był ciągle zajęty przez inne linie produkcyjne).