Fanatyczka XIII. Století
Ostatnio na zajęciach z Technologii fryzjerskiej mieliśmy o środkach odkażających i Grav powiedział "Radisol jest najlepszy", a ja usłyszałam: "Arabusy są najlepsze", później z tego się brechtaliśmy jak głupi przez całe zajęcia. bo sobie wyobrażaliśmy takich islamskich terrorystów czyszczących wszystko swoimi językami xD
Zamiast "walnął w kocioł" przeczytałam "walnął w kościół", zUUUUUooooo xD
Zamiast "opony, tirlinki" przeczytałam :opony, Treblinki", a zamiast "pyszne mroźne lody" przeczytałam "pijane mroźne lody" xD
Grav zamiast: "No, już piszę" powiedział: "No, już piję" xD
Ostatnio edytowany przez Johana_MarieXIII (2013-01-26 23:29:57)
czytałam kiedyś książke pt. " pałac śmiechu " aż do poławy książki byłam święcie przekonana że tam pisze pałac śmierci, dziś na niemieckim pani czytała nam dialogi a ja za każdym razem myślałam że mówi " bilet do kina kosztuje...kota ", na historii stwierdziłam że stolicą cesarstwa wschodnio-rzymskiego była Kartagina a ostatnio na zajęciach o GOK-u moja kolerzanka śpiewała gorzki chleb a ja usłyszałam gorzki klej
Ja ostatnio musiałam załatwić sobie w szkolnym sekretariacie zaświadczenie, że chodzę tam do szkoły, żeby dostać dofinansowanie do podręczników. Wchodzę do sekretariatu i prosto z mostu wale: "Dzień dobry, ja potrzebujhę dofinansowanie." Mina babki bezcenna.
Fanatyczka XIII. Století
Ostatnio w robocie widziałam jakiś karton z napisem "gentype" i jakimś numerem, a zamiast "gentype" przeczytałam "genocida" (to znaczy po czesku "ludobójstwo") xD
Fanatyczka XIII. Století
W robocie mijam jakiś plakat z napisem "go fishing" i za każdym razem czytam "go fucking" albo "go fisting" xD
Ostatnio mam coś takiego, że gdy widzę słowo "RADOM", mój umysł zmienia kolejność liter i wychodzi "MORDA" (ewentualnie "MODRA"). Źle ze mną.
Ostatnio edytowany przez njnowak (2017-09-03 15:01:21)