Elspeth napisał:
3 lata temu przez 2 tygodnie musiałam chodzić w glanach i takich niskich skarpetkach,do dzisiaj mam blizny z tyłu nóg po tym jak mi krew ciekła...
No ja właśnie też tak miałam.
Fanatyczka XIII. Století
Ja po zakupie glanów (moje pierwsze i jedyne) miałam rozwalone nogi tylko przez jeden dzień, drugiego dnia chodziło mi się w nich już zajebiście wygodnie ^^
(Taki offtop) Elspeth, po przeczytaniu o chodzeniu poi Czechach poczułam ukłucie zazdrości, bo ja jeszcze w tym kraju moich marzeń jeszcze nie byłam, znam tylko z przewodników... Jak mówi hymn Czech: "Widać, że to ziemski raj, ziemia czeska, mój dom..."
Ja takie uczucie zazdrości mam jak ktoś udowadnia mi że zna japoński lepiej ode mnie i ma rację -_-
znam ten ból,jak słucham Fińskich nagrań (nie piosenek) ... Mój kolega z klasy świetnie mówi po japońsku,ja umiem tylko parę słówek;)
japoński jest ekstra!Właśnie szkoda,że ciężko znalezć nauczyciela lub szkołę...
Scarlett nie smuć się,ja nawet po angielsku doskonale nie umiem a uczę się jakieś...12 lat?
A co myślicie o takich?
http://www.takt-rybnik.pl/sklep/product … ts_id=1526
I czy warto skorzystać z zamówienia modelu z zamkiem po wewnętrznej stronie buta? ;p
Ostatnio edytowany przez Mishia (2010-09-29 15:00:05)
Fak, założyłam dzisiaj moje glany (ostatnio miałam je na sobie w kwietniu) i tragedia o.O jeden znowu mnie uwiera w kostkę, mam okropnego strupa, którego zdarłam przy zdejmowaniu rajtuz -,- nienawidzę glanów.
Mishia, jeżeli mam być szczera... glany jak glany ;P jak na glany to całkiem ładne, szkoda, że nie ma zdjęcia jak wygląda ten suwak. Ja jednak wybrałabym bez zamka, nie wyobrażam sobie glanów z suwakiem. ^^
No bo w sumie nie wiem czy będzie mi się chciało wiązać, ten suwak jest po wewnętrznej stronie, więc jest niewidoczny. Szczerze mówiąc miałam nadzieję że ktoś mnie do tego przekona, bo sama wolałabym bez zamka
Mnie też ten zamek nie bardzo przekonuje...nie wyobrażam sobie glanów z suwakiem.Zawsze można po prostu nie wiązać butów do samej góry.Ale wydają się praktyczne...
Glany całkiem ładne,proste i taki zwyczajne.Piękne jak każde glany;P Ja nie lubię udziwnień w butach;D
byłam dzisiaj pierwszy raz w moich glanach. nie wiem o co chodzi z tym obdzieraniem, gdyby nie to że są dośc ciężkie nie czułabym ich wgl na nodze.
ubrałam je do krótkiej spódniczki - wzrok panienek w szpilkach i 12-latków siedzących pod sklepem bezcenny xD